over valioso automotive consultancy


  • Meer dan 30 jaar automotive ervaring
  • Verbetert het rendement van Used Car afdelingen
  • Werkt zowel in Nederland, Spanje alsook remote
Gertjan de Jong - Valioso Automotive Consultancy

gertjan de jong, valioso automotive consultancy


Met circa 30 jaar automotive ervaring in diverse functies bij grote Premium merkdealerbedrijven ken ik de relatief eenvoudige oplossingen voor de uitdagingen die het management en de afdeling verkoop dagelijks tegenkomen. In voorgaande functies als verkoper, manager gebruikte automobielen en MT-lid ben ik in staat geweest afdelingen met elkaar te verbinden, zowel in processen als communicatie, met als doel het gezamenlijk behalen van gezonde resultaten.

Met deze waardevolle ervaring adviseer en ondersteun ik u graag in het verder verbeteren van het rendement en processen van uw organisatie, want voor toekomstbestendige rendement- en conversieverbetering moet vaak meer om dan alleen de mindset van de verkoper. Interesse? Neem contact met mij op.

vaLIOSO STAAT VOOR ‘WAARDEVOL’

Een waardevolle toevoeging op uw bestaande bedrijfsvoering. Dat is waar ‘Valioso’ voor staat! Lees wat anderen over ons zeggen.

‘vaLIOSO’ STAAT VOOR WAARDEVOL

Een waardevolle toevoeging op uw bestaande bedrijfsvoering. Dat is waar ‘Valioso’ voor staat! Lees wat anderen over ons zeggen.

neem contact op

Interesse of vragen over de dienstverlening van Valioso Automotive Consultancy?
Valioso Automotive Consultancy voert haar activiteiten zowel in Nederland alsook in Spanje en remote uit. Neem telefonisch contact op, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Bel mij

+31(0)622556615